Adino er vår super snille Rhodesian Ridgeback. Hans fulle navn er Dame Fortunas Adino, sønn av NVCH Shangazas Dame Fortuna og NUCH Exgate`s Unique Simba by Nelvis,og kommer fra Kennel Dame Fortuna på Ildseng..

Vi var å hentet Adino 19 mai 2010. Vi var veldig spent og klarte nesten ikke vente på å få hente Adino, som allerede da var en liten plugg. Lille valpen vår som skulle være med hjem veide allerede nesten 12 kg. Og var jo selvfølgelig verden vakreste :)

Adino ble fort kompis med kattepusen vår Tigergutt.. Og fortsatt tror han at han er ca like liten som pus, når han kommer og har veldig lyst til å sitte på fanget han også.. :)

Gå turer og løpe i skogen er super gøy.. Og selvfølgelig leke med hundekompisene sine.. Adino er også på utstilling innimellom. I tillegg til å trene hverdagslydighet og spor/søk.

Adino startet på sitt første kurs noen uker etter hjemkomsten. Det var valpekurs hos Romerike Hundeskole. Noe vi var ekstemt fornøyd med og kan anbefale på det sterkeste til alle som får valp i hus. Andre kurset til Adino var sporkurs med Mona Hansen. Da skulle Adino spore mennesker, eller hvertfall sporet.. Dette syntes vi alle var kjempe gøy, og en flott treningsmetode. Også hadde vi en super flink "lærer" :) Adinos tredje kurs, var et vidregående kurs med Romerike Hundeskole. Fjerde kurs var blodspor kurs, Femte var hverdagslydighet med RR klubben. Og nå skal vi starte lydighetstrening og agility :)

 

Adino gikk sin første K-test (karaktertest/mental) 7 okt 2012, som han besto på, se link til video her.