Vår kjære lille prinsesse, Exgate`s Xtra Precious Empress (Emmy).Kommer fra Kennel Exgate, datter av Amatonga Bayana Wicki og AKC CH UCK MBIMBS GRCH Spring Valley`s Ekstra Duty for "Titus".

 

Lille frøkna ble født april 2012, og kom til oss i juni.Vi var så heldige å fikk bli fôrverter til Emmy, som er eid av Hege Dufseth, Kennel Exgate.

 

Spente var vi, når prinsessa skulle flytte til oss, sammen med vår kjære Adino og pusekattene. Noe som gikk over all forventning. Adino var bare kjempe stas, og skulle tro hu hadde bodd med han hele livet. Vesla slo seg til ro allerede første kvelden, og var godt fornøyd med å flytte til Aurskog med oss :-)

 

Emmy har masse motor, og vilje. Dette er en bestemt ung frøken, som elsker å jobbe.. Noe jeg gleder meg masse til og kunne jobbe med og bruke. Emmy ser ut til å bli en veldig allsidig hund. Hun er svært iverig på spor/søk, lydighet og alt som kan belønnes med mat :-) Vi går for tiden på valpekurs, på Romerike Hundeskole.

 

Emmy er blitt 1 år, og tiden har flydd :-) Vi koser oss fortsatt masse, og gleder oss til å få startet for fult med diverse aktiviteter mot sommeren. Emmy er en svært kosete og pratsom frøken. Hun vil helst ha siste ordet i en diskusjon, mot hennes store frustrasjon når hu ikke får det ;-) Men en stor sofagris er koslig å ha, som absolutt skal ligge helt inntil hvis ikke helst oppå deg. Men det afrikanske blodet er så absolutt der, for det kan aldri bli varmt nok :-)